DesdemonaDavidAustin

Svenskodlade rosor från Flora Linnea

DRÖMMEN OM EN ROSENTRÄDGÅRD... Det är något speciellt med rosor och rosenträdgårdar. Ibland drömmer vi oss kanske tillbaka till en rosenträdgård i vår barndom, på mormors tid. En tid då sommaren alltid var varm och rosorna doftade så där härligt som bara rosor kan. Rosen är och har alltid varit trädgårdens juvel. Tänk bara på klätterrosor - de kan förvandla en kal husvägg till en symfoni av doft och färg och på ‘ramblers’ som, vällande ut ur en trädkrona, kan ge en oförglömlig rosupplevelse. Så har vi de moderna buskrosorna i alla upptänkliga färgnyanser och den anspråkslösa men helt bedårande charmen hos vildrosen med sina enkla blommor och dekorativa nypon på hösten.

Rosorna i vår webshop avser barrotade rosor. Vi levererar till hela EU, men det går även utmärkt att förbeställa och hämta dem i vår trevliga butik på Fredriksdals museer och trädgårdar i Helsingborg. Här har vi ävent ett stort sortiment av krukade rosor, dock kan tillgången variera då vi saluför nästan 900 olika sorter. Ring oss gärna för mer information och priser, eller allra bäst: kom hit och botanisera själv och få hjälp av vår kunniga personal.  

Välkommen!

Rosor

Flora Linnea odlar och säljer rosor av högsta kvalitet till din trädgård, uteplats eller park. Vi har ett stort sortiment av krukodlade rosor i butiken på Fredriksdal. På hösten och våren skickar vi barrotade rosor på beställning över hela landet.

Klicka här för planteringstips!