GroGreen Feed & Shine Rosor 500ml

329,00 kr
I lager
SKU
30660
  • Köp 2 för 299,00 kr varje och Spara 9%

GroGreen Feed & Shine Rosor garanterar att rosorna förblir friska, starka och motståndskraftiga

GroGreen Feed & Shine Rosor är en specialutvecklad mikronäringsgödsel för alla typer av rosor (utom Rosa Rugosa-gruppen). Användning en gång i veckan garanterar att rosorna förblir friska, starka och motståndskraftiga gentemot kända bladsvampar som rost, mjöldagg och svartfläcksjuka.

Innehåller mikronäringsämnen, tång, växtoljorna tea tree-, nejlik- och citronellaolja samt vätmedel som underlättar upptagningen i bladen.

Produkten är det extra tillskott som tillsammans med organisk gödning säkerställer att rosorna hela tiden trivs optimalt.

Använd gärna de nyttiga mykorrhiza-svamparna, som man hittar till exempel i Osmo Plante Aktivator och Rhizobio, så får du hjälp av naturen att stärka jord och rosor. När jordens mikrobiologi förstärks, blir rosorna friskare.

Om du vill slippa sprutmedel i trädgården och i stället använda sunda alternativ till de svampmedel som finns för rosor, krävs det bara en liten extra insats med våra produkter. De är det bästa alternativet om du vill undvika pesticider och svampmedel i trädgården.

GroGreen Feed & Shine är miljövänligt och skonsamt mot rosor och natur.

Användning:
Sprutas på alla rosenblad tills vätskan droppar från bladen. Sprutas på torra blad och i torrväder. Används INTE i direkt solsken. Produkten används en gång per vecka från maj till september.

Koncentrat:
Ska blandas med vatten i förhållandet 1:100.

Write Your Own Review
Du recenserar:GroGreen Feed & Shine Rosor 500ml
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!