Trico Garden viltskydd 1l

395,00 kr
Slut på lager
SKU
7350048690460

TricoGarden är en naturlig produkt som består av fårfett och vatten. Den är utvecklad för att skydda växter mot skador från vilt, såsom rådjur, hjort och älg. Produkten är framtagen för att kunna användas både i professionell trädgårdsodling och i hemträdgårdar.

Egenskaper för Viltskydd Trico Garden

Trico Garden är en helt naturlig produkt som består av fårfetter. Djuren reagerar på både lukten och smaken och undviker därmed att beta av växten. Både doften och smaken avskräcker vilda djur, främst rådjur, från planteringar av prydnadsväxter. Den kan användas under hela växtsäsongen eftersom den har en god vattenfrånstötande förmåga vilket ger långvarig effekt och hållbarhet. Trico Garden kan användas i såväl professionell trädgårdsodling som i hemträdgårdar. 

Den har testats på ett stort antal växter utan några negativa konsekvenser. Den har dessutom en viss skyddande och läkande effekt på plantor som redan utsatts för viltskador. 

Godkänd för användning i ekologisk och KRAV-godkänd produktion.

Testat på ett antal växter 
Trico Garden har testats på ett stort antal växter, t.ex. praktnäva, riddarsporre, rosor, tusensköna, viol, vanlig syren, hybridforsythia, gullregn, prakttry, avenbok, doftschersmin, sälg, hagtorn, cratagaeus monogyna, svarttall, tuja, nävor, begonia, kryddsalvia, picea orientalis, fågekbogran, ek, naverlönn. Dessa tester har inte påvisat någon som helst negativ effekter vid användning av den rekommenderade doseringen. 

Dosering och användning 
Trico Garden är lätt att använda. Den späds med vatten 1:4 och appliceras sedan genom att man sprutar medlet på växten. För att få en långvarig effekt av Trico Garden ska den torka i 2-3 timmar. Behandlingen bör därför inte utföras vid risk för regn eller dimma och inte heller vid frost. Trico Garden är vattenresistent då den torkat. Utrustningen rengörs med diskmedel och vatten.

Verksam beståndsdel: Fårtalg. 
Använd alltid växtskyddsmedel med försiktighet. 
Läs alltid etiketten och produktinformation före användning! 

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Skriv en recension
Du recenserar:Trico Garden viltskydd 1l
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!