Multiholk - Kimrök

695,00 kr
I lager
SKU
WG1127

Multiholk Kimrök fyller alla fågelns olika behov, och är samtidigt ett kul inslag i trädgården. Dess smarta design har tagits fram i samråd med ornitologer för att fungera året runt. Under våren är den en fågelholk, och på hösten förvandlas den lätt till en matare.

Holken har en rad anpassningar så att våra fågelvänner ska trivas och deras familjer frodas. Ventilationshål håller temperaturen behaglig på varma sommardagar och skåror på insidan av ingångshålet gör det enkelt för fågelungarna att klättra ut för flygövning. Som matare är den i Michelinklass. Med sittpinnar på sidorna kan fåglarna inte sitta direkt i maten, detta gör att maten håller sig fräsch och fåglarna fria från smitta.

Fågelholkar ska vara både fina och funktionella

På Wildlife Garden tycker vi att fågelholkar och fågelmatare ska ha personlighet. De ska locka in naturen och samtidigt tillföra ett designelement i din trädgård. Multiholkserien innefattar en rad olika hus och arkitekturstilar, där även vår serie av naturpigmentholkar kommer in.

Kimrök är ett svart pigment som utvinns från sot. Långt in på 1900-talet var Kimrök vårt viktigaste pigment inom byggnadsmåleri. Kimrök har även använts av allmoge målare som fick fram sitt svarta pigment från sotet av bränt björknäver.

 

Den nya generationen Multiholkar är här. Multiholk Plus kan monteras både på stolpe eller mot träd och kan enkelt flyttas däremellan. Multiholk Plus används som matare på vintern och som fågelholk på sommaren. Utmatningen har fått en ny lösning vilket gör att födan ligger ännu bättre skyddad för regn, vind och snö.

Mått: 192 x 180 x 244
Vikt: 1 kg
Material: Massivt trä, miljövänliga färger
Behållare: Rymmer 2 liter frö
Montering: Skruvar och fäste för montering mot vägg eller stolpe

Ett dekorativt fågelhus utformat främst med syfte att fylla fåglarnas behov men även ge en dekorativ touche åt trädgården under hela året. Holk och fågelbord i ett! 
Vill du veta mer om Multiholkar klicka här.

Mer information
Tillverkare Wildlife Garden
Write Your Own Review
Du recenserar:Multiholk - Kimrök
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!