Multiholk - Grön Umbra

695,00 kr
I lager
SKU
WG1126

Multiholken är en kombinerad fågelholk och fågelmatare. Med många smarta funktioner gynnar den dina fågelvänner året runt, och är samtidigt ett kul designobjekt i trädgården.

Under våren är denna fågelvilla det perfekta hemmet för en växande fågelfamilj. Rustad med ventilationshål är inomhusklimatet bekvämt i alla väder. Herr och fru blåmes kan även känna sig trygga att deras ungar lätt kan klättra ut när det är dags för flygträning, tack vare klätterskårorna på insidan av ingångshålet.

Med höstens ankomst och fåglarna väl har flyttat ut, förvandlas den till en fågelmatare. Nu slår sig fåglarna ner på sittpinnar under fönsterna för en välförtjänad måltid, säkra i att hygienen på det här haket är hög. Multiholkens design tillåter inte fåglarna att sitta direkt i maten vilket minskar risken för att smitta ska spridas mellan fåglarna.

 

Den nya generationen Multiholkar är här. Multiholk Plus kan monteras både på stolpe eller mot träd och kan enkelt flyttas däremellan. Multiholk Plus används som matare på vintern och som fågelholk på sommaren. Utmatningen har fått en ny lösning vilket gör att födan ligger ännu bättre skyddad för regn, vind och snö.

Mått: 192 x 180 x 244
Vikt: 1 kg
Material: Massivt trä, miljövänliga färger
Behållare: Rymmer 2 liter frö
Montering: Skruvar och fäste för montering mot vägg eller stolpe

Ett dekorativt fågelhus utformat främst med syfte att fylla fåglarnas behov men även ge en dekorativ touche åt trädgården under hela året. Holk och fågelbord i ett! 
Vill du veta mer om Multiholkar klicka här.

Mer information
Tillverkare Wildlife Garden
Write Your Own Review
Du recenserar:Multiholk - Grön Umbra
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!