The English Roses, Revised and uppdated version- David Austin

495,00 kr
Slut i lager
SKU
9781840917512

En reviderad och förbättrad version av David Austin hängivna arbete med engelska rosor. Den innehåller nittio helsidor med bilder av hans mest älskade samt nyare rosor, tillsammans med detaljerade beskrivningar. Boken spårar också engelska rosor tillbaka till sina gamla rosförfäder och fastställer begreppet engelska rosor med sin unika delikatess, charm och tilltalande naturliga växtsätt samt även deras många läckra dofter. Det finns ett utmärkt kapitel om odling, liksom ett intressant kapitel om det sätt på vilket en ny ros kommer till - och mycket mer därtill.

320 sidor

Storlek 22,5 cm x 28 cm.

Utgivan 2017

Språk: Engelska

"Rosen har alltid varit den mest älskade blomman av alla i trädgården och vårt mål med den engelska rosen har varit, helt enkelt, att föda upp en mer vacker ros på en vackrare buske." David Austin

I den här boken beskriver han hur han bestämde sig för att kombinera skönhet och doft av gamla rosor med upprepad blomning och brett färgomfång av den moderna rosor. "The English Roses" har utsökta nya fotografier och detaljerade beskrivningar av hans mest älskade och nyare sorter.

Han beskriver egenskaperna hos de ursprungliga gammelrosa Hybrider, en grupp som han har kallat "The Leander Group" som lutar lite mer mot det moderna rosor i utseende, The English Rose Musk Hybrider, Engelska Alba Hybrider och Engelska Klätterrosor. Varje grupp har sin egen unika skönhet.
Mer information
Tillverkare David Austin
Write Your Own Review
Du recenserar:The English Roses, Revised and uppdated version- David Austin
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!