Hussvala från Decobird

325,00 kr
I lager
SKU
WG421

Hussvala - Delichon urbicum

Hussvalan häckar ofta i stora kolonier, särskilt i de norra delarna av landet. Den övernattar inte i vassar, vilket ladusvalan ofta gör, utan på byggnader i närheten av boet. Ibland tränger hela familjen ihop sig och sover i boskålen.

DecoBird Hussvala är naturtroget snidad i Lindträ. Den hängs upp i en av fyra olika flygande positioner. I ryggen sitter en lite ögla för linan, som kan sättas i ett av fyra hål. Varje alternativ gör att svalan ligger i olika vinklar i luften.

Längd: 13,2 cm  Bredd 14,3 cm  Höjd: 3 cm

Vikt: 44 g

Benämning på andra språk:

Vetenskapligt namn: Delichon urbicum
Engelska: House martin
Tyska: Mehlschwalbe
Franska: Hirondelle de fenêtre
Italienska: Rondine
Nederländska: Huiszwaluw
Spanska: Avión Común

DecoBird är en serie handsnidade träfåglar, vackert penselmålade med miljövänliga färger. Fåglarna är tillverkade i naturlig storlek med välkända europeiska trädgårdsfåglar som förebild. Med varje fågel följer ett häfte som informativt och trevligt beskriver arten, hur den lever och hur den tycker om att bo. Med följer en träpinne för att kunna sticka in i fågelns sittkvist och på så vis kunna placera fågeln stadigt i jorden hos en blomkruka om man så önskar. Varje fågel kommer individuellt förpackade i en vacker presentkartong.

Mer information
Tillverkare Decobird
Write Your Own Review
Du recenserar:Hussvala från Decobird
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!