GroGreen Feed & Shine Buxbom Spray 750ml

139,00 kr
I lager
SKU
40650

GroGreen® Feed & Shine® Buxbom 750 ml

En bioaktiv bladgödsel som håller din buxbom frisk och stark. Stärker buxbomplantan både ovan och under jorden, så att den blir mer motståndskraftig mot bl.a. buxbomsjuka (Cylindrocladium buxicola och Pseudonectria buxi). Motverkar att bladen gulnar i spetsen.

GroGreen® Feed & Shine® Buxbom är en specialutvecklad bladgödsel med kväve, järn, svavel och mikronäring till alla sorters buxbom. När du använder Feed & Shine® Buxbom en gång i veckan, stärker du plantans eget immunförsvar, så den blir motståndskraftig gentemot problem som typiskt angriper buxbom.

Bladgödseln innehåller nyttiga makro- och mikronäringsämnen och tång, som fungerar som en naturlig biostimulant för buxbomplantor. Växtoljorna från tea tree, nejlika ochcitrongräs är rena naturprodukter, som var och en har en välgörande effekt på buxbomens utseende. Mikronäringsämnenas dokumenterade effekt ger ett starkt, friskt rotnät och god tillväxt - samt förebygger effektivt järn-, koppar-, magnesium-, mangan- och zink-brist. Växtoljorna ger vacker färg åt bladen, skyddar mot väder och vind och håller bladen torra. Avspänningsmedlet hjälper plantan med en skonsam upptagning av näringsämnena genom bladens klyvöppningar.

Skonsam mot naturen. Produkten är, i kombination med organisk gödsel, vårt bästa tips på hur du hemma i trädgården kan vårda din buxbom så att den blir stark och fin.

Användning:
GroGreen® Feed & Shine® Buxbom sprayas på bladen tills det börjar droppa. Spraya på torra blad och i torr väderlek. Får INTE sprayas på bladen i direkt solsken.
Produkten används en gång i veckan från maj till september. Mängden avgörs av plantornas storlek.

Kan användas direkt från den praktiska sprayflaskan.
När flaskan är tom kan den återanvändas och fyllas på ny med Feed & Shine® koncentrat.

Användningsperiod: Mars-oktober – 1 gång/vecka under växtsäsongen.

Dosering: Sprutas på alla blad tills det börjar droppa. Sprutas på torra blad, i torrväder - aldrig i direkt solljus.

Form: Flytande.

Skriv en recension
Du recenserar:GroGreen Feed & Shine Buxbom Spray 750ml
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!