Flora Linneas Mykorrhiza

139,00 kr
I lager
SKU
30618
  • Köp 3 för 125,00 kr varje och Spara 10%
  • Köp 5 för 119,00 kr varje och Spara 14%

Innehåll:
Framställd av mjöl från kakaoskal, mjöl av oljekakor från druvkärnor, benmjöl, blodmjöl, vinassextrakt, tångmjöl, kalciummagnesiumkarbonat samt järnsulfat.

2 arter av Ektomykorrhizasvampar
6 arter av Glomeromycotasvampar
3 arter av Bacillus sp.
1 art av Azosoirillum

Kväve (N) 3%
Fosfat (P) 1%
Kalium (K) 2%
Järn (Fe) 1%
Kalcium (Ca) 6,6%
Tång 1%
Aminosyror 18,75% 
Ektomykorrhizasvampar (104 cfu/kg)
Glomeromycotasvampar (104 cfu/kg)
Bacillus (106 cfu/g)
Azosoirillum sp. (106 cfu/g)

Flora Linneas Mykorrhiza GroGreen® Rosaktivator 3-1-2 150g

I samarbete med GroGreen har Flora Linnea tagit fram 'Rosaktivator 3-1-2', ett organiskt jordförbättrings- och gödselmedel med endo- och ektomykorrhizasvampar, tillsammans med nyttiga mikroorganismer. 'Rosaktivator 3-1-2' säkerställer en snabb etablering och sund tillväxt hos dina rosor och motverkar jordtrötthet (nematodproblem).
Mykorrhizasvampar lever i symbios med växten under hela dess liv och därigenom förses växten med både vatten och näring, vilket ökar dess motståndskraft mot sjukdomar och stress.

'Rosaktivator 3-1-2' är en unik och hållbar blandning av organiska näringsämnen, tång, ett brett spektrum av mykorrhizasvampar samt olika arter av Bacillus och Azospirillum. Dessutom naturliga tångbaserade växthormoner som bidrar till en optimering av många fysiska processer som till exempel bildandet av starka rötter. Alla ingredienser är godkända för ekologiskt jordbruk. Optimal effekt uppnås mellan 10 och 30 °C.

OBS! Denna produkt fungerar utmärkt även till klematis och andra vedartade växter som inte är surjordsväxter (exempel på surjordsväxter är rhododendron magnolia och blåbär).

Användning:
En påse räcker till 3 rosor eller klematis. Tillsätt 50 g 'Rosaktivator 3-1-2' per planta i planteringsjorden och blanda väl. Här hittar du våra bästa tips för plantering av rosor.

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora Linneas Mykorrhiza
Your Rating