Ekorrmatare vit

495,00 kr
I lager
SKU
WG314

Matare för ekorrar

Det är riktigt underhållande att placera en ekorrmatare utanför ditt fönster. De små djuren är både kluriga och akrobatiska. Snart har de har klurat ut hur de kommer åt maten genom att sitta på trappan och buffa upp taket med huvudet. Ekorrmatare levereras med monteringsplatta för montering mot vägg, träd eller stolpe.

Fyll gärna ekorrmataren med jordnötter och hasselnötter, fröblandningar för fåglar går också bra. OBS! Se upp för vete, torkad majs och paranötter. Det mår ekorrarna inte bra av.

 
Vikt: 0,6 kg
Kvalitet: Massivt trä, miljövänlig färg, plexiglas
Mått: 160 x 160 x 216 mm
Montering: Skruvar och fäste för montering medföljer

Mata ekorrar i trädgården

Fyll Ekorrmataren med nötter och frön som ekorren ser genom det stora fönstret i fronten. Ekorren sitter på det utskjutande trädäcket och puffar upp taket med sitt huvud för att komma åt maten. Ekorrar är smarta djur och de lär sig snabbt hur de ska komma åt godsakerna, även om det kan verka klurigt till en början. Taket fälls igen efter ekorren och det gör att inga andra djur eller fåglar kommer åt maten. Ekorrmataren är tillverkad i massivt väderbeständigt trä. Fästklossen monteras mot träd eller vägg.

Mer information
Tillverkare Wildlife Garden
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekorrmatare vit
Your Rating