- Att notera vid beställning
Våra leveranser är starkt beroende av vädret och det är således svårt att sätta exakta datum. En tidig vår i landet innbär tidigare leveranser, medan en sen vår innebär motsatsen. Vi försöker naturligtivs att tillgodose era önskemål så långt det är möjligt.
 
OBS! Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin beställning i synnerhet om du vill ha lite ovanligar sorter! Att vi anger att rosen finns i lager betyder att vi har rosen i vår kyl. Men, det är ingen 100% garanti att vi kan leverera rosen då det i synnerhet på våren kan visa sig att rosor farit illa under förvaringen eller tappat sin märkning. Vi chansar aldrig och skickar bara högsta kvalitet. Sker något fel är det inte medvetet. Angivet pris gäller barrotad planta.
 
- Vårleveranser
Leveranser sker under (mars) april och maj, leveranserna startar i mitten av april med början i landets södra delar. På senvåren/sommaren finns rosorna enbart att köpa krukade i vår butik i Helsingborg. Priset är högre för krukade rosor än för barrotade plantor.
 
- Höstleveranser
Leveranser sker från början av oktober t o m november. Leveranserna sker fortlöpande under denna tid med början i landets norra delar.
 
- Fraktkostnad
Vi använder framförallt Posten som leverantör. Priset för 98 kronor oavsett antal. Vid order överstigande 2 500 kr bjuder vi på frakten.