Rosjord Flora Linnea 40l

Fler bilder

Rosjord Flora Linnea 40l
95,00 kr

Availability: I lager

Flora Linneas egen rosjod 40liter


Med tillsatt trichodermasvamp


OBS! Endast för avhämtning i buitken på Fredriksdal i Helsingborg.
  • En näringsrik jord som stimulerar knoppsättning och blomrikedom

  • För rosor, rikblommande prydnadsbuskar, perenner och klematis

  • Både till rabatt och till kruka
Rosjord ger lite extra till krävande rosor, jorden är rik på lera samt innehåller extra kalium och tångmjöl. Det främjar bildning av blomknoppar som ger en rik blomning med vackra färger.
Mer information

Mer information

Tillverkare Hasselfors Garden
Beskrivning

Detaljer

Ros & perennjord används till nyplantering av alla typer av rosor och klematis samt till underhåll av rosenrabatter. Rosor kräver lite mer av jorden, och därför är Ros & perennjord rik på mull och innehåller lera.

Ros & perennjord passar också utmärkt till klematis, andra klätterväxter och perenner. Använda Ros & perennjord om du planterar rosor och klematis i krukor och urnor.

Använd Ros & perennjord både vid ny- och omplantering av rosor och som jordförbättring genom att mylla ner ny Ros- och perennjord runt rosorna årligen. Blanda Ros & perennjorden med den befintliga jorden gärna ner till 50 cm djup. 15-literssäcken räcker perfekt till en ros- eller klematisplanta. När du planterar rosor bör du blanda upp Ros & perennjord med den gamla jorden, det går åt en säck per kvadratmeter. Beräkna en 15-literssäck för en ros eller en 40-literssäck till 2-3 rosor.