Gödsel / Näring / Bekämpning

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 20

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Baralith GSP basaltmjöl

  Baralith GSP är ett naturligt mineral som kommer från vittringsprodukter ur den vulkaniska bergarten basalt. Inblandning av produkten i jorden ger friskare, kraftigare och stabilare plantor. Plantorna blir mindre mottagliga för svampsjukdomar och insektsangrepp.

  Baralith förser växterna med kalcium, magnesium och lättupptagbara spårämnen och mikronäringsämnen. Det kan användas som jordförbättring året runt så länge som det går att gräva i jorden.

  Komplettera gärna med naturgödsel.

  Läs mer
 2. Rölunda Gård Benmjöl

  Benmjöl

  Ett kväve- och fosforrikt mjöl framställt av ben från svenska djur. Ofarligt för djur och barn även om de råkar få det i sig.

  Innehåll

  7% Kväve

  9% Fosfor

  Förpackningens storlek 1,7 liter / 1,5 kg

   

  Läs mer
 3. Ekologiskt medel mot rosrost och svartfläckssjuka. Binab TF WP

  BINAB TF WP 40g

  Användningsområde
  Binab TF WP används förebyggande vid bekämpning av svampsjukdomar i så väl växthus som på friland för potatis,
  snittblommor, krukväxter, gräsytor, grönsaker, blomsterlökar, bär och frukt samt för prydnadsträd. Verksamt mot häxringar.

  Utrustning Applicering sker lättast genom utvattning eller besprutning. Det är mycket viktigt att appliceringsutrustningen är väl rengjord från bekämpningsmedel innan den används till.

  Fri frakt

  Länk till produktblad här

  Läs mer
 4. Rölunda Gård Blodmjöl

  Blodmjöl

  Kväverikt mjöl framställt av blod från svenska djur. Inte farligt om djur eller barn råkar få i sig.

  14% kväve

  Läs mer
 5. CITRUSNÄRING POKON 250 ML
  59,00 kr

  CHRYSAL POKON CITRUS 250 ml

  Perfekt näring för dina citrusväxter. 
  Läs mer
 6. David Austin Mycorrhizal Fungi

  David Austin mykorrhizasvampar 90g

  Vi rekommenderar att David Austin mykorrhizasvampar används vid plantering rosor och de flesta andra träd och växter. 
David Austins produkt mykorrhizasvampar är utformad för att dina växter skall få bästa möjliga start i trädgården. 
Den innehåller en bred blandning av 18 mykorrhizasvampar, med tillsats av nyttiga bakterier och en balanserat blanding av biostimulanter. 
En 90g (3oz) påse räcker till tre barrotade eller krukade rosor.

   

  Läs mer
 7. David Austin Rose Food
  Vi rekommenderar att man ger nyplantade och etablerade rosor denna väl sammansatta blanding två gånger om året - i början av växtsäsongen (mitten av april till maj) samt igen i mitten av sommaren efter den första blomningen. David Austins organiskt baserade Rose Food är en unik blandning av gödningsmedel som innehåller de väsentliga näringsämnen som behövs för att främja en hälsosam tillväxt och riklig blomning. En förpackning räcker till minst 15 rosor och två givor varje år. Påsen kan återförslutas, vilket håller innehållet i god kondition för ytterligare användning.
  Vikt : 1,75 kg
  Innehåll: Kväve, Fosfor, Kalium, Väsentliga spårämnen
  Pelleterad
  Läs mer
 8. GroGreen Feed & Shine Rosor
  299,00 kr

  GroGreen Feed & Shine Rosor garanterar att rosorna förblir friska, starka och motståndskraftiga

  GroGreen Feed & Shine Rosor är en specialutvecklad mikronäringsgödsel för alla typer av rosor (utom Rosa Rugosa-gruppen). Användning en gång i veckan garanterar att rosorna förblir friska, starka och motståndskraftiga gentemot kända bladsvampar som rost, mjöldagg och svartfläcksjuka.

  Innehåller mikronäringsämnen, tång, växtoljorna tea tree-, nejlik- och citronellaolja samt vätmedel som underlättar upptagningen i bladen.

  Produkten är det extra tillskott som tillsammans med organisk gödning säkerställer att rosorna hela tiden trivs optimalt.

  Använd gärna de nyttiga mykorrhiza-svamparna, som man hittar till exempel i Osmo Plante Aktivator och Rhizobio, så får du hjälp av naturen att stärka jord och rosor. När jordens mikrobiologi förstärks, blir rosorna friskare.

  Om du vill slippa sprutmedel i trädgården och i stället använda sunda alternativ till de svampmedel som finns för rosor, krävs det bara en liten extra insats med våra produkter. De är det bästa alternativet om du vill undvika pesticider och svampmedel i trädgården.

  GroGreen Feed & Shine är miljövänligt och skonsamt mot rosor och natur.

  Användning:
  Sprutas på alla rosenblad tills vätskan droppar från bladen. Sprutas på torra blad och i torrväder. Används INTE i direkt solsken. Produkten används en gång per vecka från maj till september.

  Koncentrat:
  Ska blandas med vatten i förhållandet 1:100.

  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 20

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3