Grillar och eldstäder

Grillar och eldstäder

En levande eld är mycket mer än en värmekälla Våra vädertåliga eldstäder står ute året runt och används till korvgrillning efter skidåkningen på vintern, välkomnande eldar för gästerna eller värmande eldar när man krattar löven i september. Men framför allt är det på sensommaren när kvällarna blir mörka som gardenfire blir magisk. När man sitter i ljuset och värmen från en öppen eld, lyssnar på sprakandet och drömmer sig bort. Det är då man inser att gardenfire är något alla borde få uppleva. Välkommen in för att hitta vilken som passar just dig.

Rutnät Lista

Minskande ordning

2 artiklar

 1. Tipi Terassvärmare - GardenFire
  4 995,00 kr

  En levande eld är mycket mer än en värmekälla. I och med att Tipi står ute året runt så grillar man korv i den efter skidåkningen på vintern. Tänder en värmande eld när man krattar löven i september. Men framför allt är det på sensommaren när kvällarna blir mörka som Tipi blir magisk. Då vill man inte gå in utan stannar kvar och drömmer sig bort vid de fladdrande lågorna och sköna värmen som bara en öppen eld kan ge.

  Tipi är tillverkad av cortenstål som är ett optimalt material för eldning utomhus. Designen är både funktionell och vacker. Cortenstålet är 3 millimeter och ger en mycket lång livslängd.

  Vikt 50 kg. 1 475 mm hög med en triangulär bas med måtten 678, 749 och 774 mm. Levereras omonterad, men är mycket enkel att sätta ihop. Tidsåtgång ca en kvart.

  Läs mer
 2. Tipi, Grillinsats - GardenFire
  795,00 kr

  Grillinsatsen placeras in i eldstaden när ni vill grilla. Den har tre grillhöjder och när ni inte använder grillen kan den förvaras under eldskålen på Tipin. Endast handtagen sticker då ut. Grillinsatsen är tillverkad i stål som sedan förnicklats och kromats för bästa hållbarhet och för att matrester inte ska fastna.

  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

2 artiklar