Juldekorationer

Rutnät Lista

Minskande ordning

6 artiklar

 1. Aurora ljusslinga guld
  249,00 kr

  Tusen stjärnor tindrar! Mys i skenet av Aurora med sina tindrande stjärnor i glittertäckt guld eller silver. Pynta din bokhylla, fönsterbänk eller juldukning. Passar perfekt både under julen eller till nyårsfesten. Batteridriven LED-slinga med en praktiskt timerfunktion.

  Läs mer
 2. Aurora toppstjärna guld
  189,00 kr

  Glamourösa Aurora gör sig bäst på toppen av den inte så gigantiska granen. En LED-belyst toppstjärna i metall täckt av glitter. Batteridriven med en praktiskt timerfunktion.

  Läs mer
 3. Ljusslinga LED Micro 20 battery copper
  Batteridriven ljusslinga med 20 lampor utmärkt för att dekorera där man inte vill dra sladd till eluttaget som t ex matbordet, Lyser med varmt vitt ljus. Koppar tråd med 20 LED lampor, length of strand 1.9 m. Batterienheten har en 6 timmarstimer.Längd: 1,9 m
  Drivs av 3st AA 1,5V batterier som inte är inkluderade.
  Läs mer
 4. Ljusslinga LED Micro 20 battery silver
  Batteridriven, 20 lampors, LED-ljusslinga perfekt där du vill undvika en vanlig nätsladd, till exempel på ett middagsbord.
  Drivs av 3st AA 1,5V batterier som inte är inkluderade.
  Läs mer
 5. Ljusslinga LED Micro 80 silver
  Ljusslinga med 80 små lampor. Lyser med varmt vitt ljus. Silvertråd med 80 LED lampor. Sladden är flexibel men ändå styv nog att forma som du vill. Nätadapter inkluderad.
  Denna ljusslinga med små varma ljuskällor är perfekt för att skapa stäming på en vägg, en växt eller på ett bord.
  OBS! Endast för inomhusbruk.

  Sladdlängd: 7,5 m
  Anslutningssladd 3 m.

  Läs mer
 6. Ljusslinga LED Micro Star 20 battery
  Batteridriven ljusslinga med 20 söta små stjärnformade lampor utmärkt för att dekorera där man inte vill dra sladd till eluttaget som t ex matbordet, Lyser med varmt vitt ljus. Metalltråd med 20 LED lampor, length of strand 1.9 m. Batterienheten har en 6 timmarstimer.Längd: 1,9 m
  Drivs av 3st AA 1,5V batterier som inte är inkluderade.
  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

6 artiklar