Marmelad och Curds

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 10

Sida:
 1. 1
 2. 2
 1. Fikon marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Fikonmarmelad från välkänd fransk tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50kg frukt och rörsocker per kokning. Speciellt god till opastöriserade ostar.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 2. Jordgubb smultron marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Marmelad med jordgubb och smultron från en av Frankrikes mest välkända tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med cirka 50kg frukt och rörsocker per kokning. God speciellt till scones, till våfflor, på en bit rostat bröd och till ost.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 3. Kvittenmarmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Marmelad med kvitten från välkänd fransk tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med cirka 50kg frukt och rörsocker per kokning. Kvittenfrukt är likt ett äpple men smakar mer som apelsin och används ofta i marmelader. Speciellt gott till ost.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 4. Nypon marmelad från Andresy Confiture
 5. Rosenblad marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Rosenbladsmarmelad från Frankrikes mest välkända tillverkare av högklassig marmelad, Andrésy Confitures. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50kg frukt och rörsocker per kokning. God till ost, till en bit rostat bröd, på scones.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 6. Svarta körsbär marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Svarta körsbärsmarmelad från den franska välkända tillverkaren av högklassig marmelad Andrésy Confitures. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50 kg frukt och rörsocker per kokning. God till ost eller på en bit rostat bröd.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 7. Marmelad från Andresy Confiture, Persika & vanilj
  65,00 kr

  Marmelad med persika och vanilj. Andrésy är en välkänd fransk producent av högklassig marmelad som kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50kg frukt och rörsocker per kokning. God till ost, till scones eller en bit rostat bröd.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 8. Mrs Darlington´s Gooseberry Jam Krusbär
  65,00 kr

  Marmelad med krusbär. Mrs Darlington startades av lantbrukarparet Tom & Marion Darlington för drygt 20 år sedan. Produkterna proudceras med lokala råvaror och enligt klassiska recept i den lilla byn Crewe i grevskapet Cheshire.

  Vikt: 340g

  Läs Mrs Darlingtons oemotståndliga recept på deras hemsida! Klicka här.

  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 10

Sida:
 1. 1
 2. 2