Boka föreläsningar om rosor

0,00 kr
I lager
SKU
föreläsning2014

Härliga och härdiga rosor

På Flora Linnea tycker vi särskilt mycket om de rosor som är lättodlade, friska och doftande. Är de dessutom vackra och återblommande jublar vi extra högt. Det är härligt när kunderna kommer och berättar om problemfria rosor som växer så det knakar, blommar snällt och rikligt och inte drabbas av svampsjukdomar.

Boka in oss för en föreläsning, där vi med ord och bild berättar om några riktigt säkra ”roskort” för svenska trädgårdar. Gammaldags buskrosor, moderna busk- och rabattrosor, klätterrosor, vresroshybrider och flera engelska Austinrosor ingår i vårt pärlband av härliga, härdiga rosor för svenska trädgårdar.

 

 

Varför doftar en ros?

 

Rosens doft har fascinerat oss människor sedan antikens dagar. Rosor har odlats för framställning av rosenvatten, rosolja och parfym vilka har använts av både kvinnor och män. Idag är rosen den blomma som mest förekommer i parfym men också i många andra produkter som tvål, hårschampo och tvättmedel. En ros kan dofta mer än ros. Klöver, citron, äpple, hyacint, krasse, liljekonvalj, viol, honung, hallon, mossa, nejlika och många andra dofter finns i en ros. Lyssna på en inspirerande föreläsning där historia, vackra bilder och doftprovning utlovas i en härlig mix.

 

 

Mer information
Blomning.
Skriv en recension
Du recenserar:Boka föreläsningar om rosor
Ditt betyg