Giza Eldskulptur - GardenFire

Fler bilder

Giza Eldskulptur - GardenFire
9 950,00 kr

Availability: Slut i lager

Giza är en fantastisk eldskulptur som inte lämnar någon oberörd. Den är en grill och gardenfire som verkligen kan hävda sin plats tack vare sin form och storlek.

Designern blev inspirerad av pyramiderna i Egypten vid formgivningen av Giza. Ni som är läskunniga i det arabiska skriftspråket ser att det står ”pyramid” på dess rygg.

Som gardenfire är den spektakulär och som grill är den förstklassig. Rätt arbetshöjd, flera grillhöjder och lustfylld arbetsmiljö. Ni kanske vill grilla med grillkol eller briketter för att bättre kontrollera värmen och resultatet. När ni avslutar grillningen lägger ni på två vedklabbar och plötsligt har ni en gardenfire som sprider ljus, mys och värme mot middagsbordet.

Giza är tillverkad i 5 mm cortenplåt vars unika egenskaper gör att rosten bildar en skyddande yta istället för skadlig rost. Det betyder att ni får en underhållsfri produkt som står ute året runt och bara blir vackrare för varje år.

Med fem grillhöjder att ni enkelt kan värmeanpassa er matlagning. Köp gärna till ett extra grillgaller för att kunna grilla grönsakerna samtidigt som köttet.

Giza är framtagen och tillverkad av en av Europas ledande tillverkare av braskaminer. Det märker man när man använder produkten - år efter år.

Mer information

Mer information

Tillverkare Gardenfire & Grill
Beskrivning

Detaljer

Faktaruta
Designer: Rais
Användningsområde: Gardenfire - ljus, mys och värme. grill, terrassvärmare
Mått: 480 x 530 x 1950 mm (bredd x djup x höjd)
Vikt: 110 kg
Material: Cortenplåt, 5 mm. Grillgaller i rostfritt stål.
Tillbehör: Extra grillgaller
Övrigt: 5 års garanti mot fabrikationsfel. Förberedd för att förankras i mark för att förhindra att den välter vid stark vind.

Pris SEK 9950:-ink.moms

Leveranstid 1-2 veckor. Endast avhämtning i butiken. Om ni önskar frakt, vänligen kontakta butiken.