Cube Grill - GardenFire

Fler bilder

Cube Grill - GardenFire
0,00 kr

Availability: I lager

Cube är en stilren skapelse vars enkla linjer gör att den passar in i alla miljöer. Designern har tydligt lyft fram det enkla och tidlösa och med tanke på livslängden så är det klokt gjort.

Som gardenfire är den spektakulär och som grill är den förstklassig. Rätt arbetshöjd, flera grillhöjder och lustfylld arbetsmiljö. Ni väljer själv om ni vill grilla med ved, grillkol eller briketter. När ni avslutar grillningen lägger ni på två vedklabbar och plötsligt har ni en gardenfire som sprider ljus, mys och värme mot middagsbordet.

Cube kan köpas både med och utan fot. Ni kanske har ett befintligt möblemang som bättre passar med en integrerad gardenfire och grill.

Cube är tillverkad i 5 mm cortenplåt vars unika egenskaper gör att rosten bildar en skyddande yta istället för skadlig rost. Det betyder att ni får en underhållsfri produkt som står ute året runt och bara blir vackrare för varje år.

Cube har fyra grillhöjder så att ni enkelt kan värmeanpassa er matlagning. Köp gärna till ett extra grillgaller för att kunna grilla grönsakerna samtidigt som köttet.

Cube är framtagen och tillverkad av en av Europas ledande tillverkare av braskaminer. Det märker man när man använder produkten - år efter år.

Leveranstid 1-2 veckor.

* Obligatoriska fält

Mer information

Mer information

Tillverkare Gardenfire & Grill
Beskrivning

Detaljer

 Faktaruta

Designer: Rais

Användningsområde: Gardenfire - ljus, mys och värme. grill, terrassvärmare

Mått - Cube med fot: 480 x 530 x 1950 mm

Mått - Cube utan fot: 390 x 390 x 400 mm (bredd x djup x höjd)

Vikt: 88 kg - med fot

Material: Cortenplåt, 5 mm. Grillgaller i rostfritt stål

Övrigt: 5 års garanti mot fabrikationsfel.

Pris SEK 8 950:- ink.moms med fot och 6 950:- utan fot

Leveranstid 1-2 veckor. Endast avhämtning i butiken. Om ni önskar frakt, vänligen kontakta butiken.

Du kanske även är intresserad av ...?