Gardenfire & Grill

Gardenfire & Grill

Gardenfire & Grill vädertåliga eldstäder står ute året runt och används till korvgrillning efter skidåkningen på vintern, välkomnande eldar för gästerna eller värmande eldar när man krattar löven i september. Välkommen in för att hitta vilken som passar just dig.

Rutnät Lista

Minskande ordning

4 artiklar

 1. Cube Grill - GardenFire
  0,00 kr

  Cube är en stilren skapelse vars enkla linjer gör att den passar in i alla miljöer. Designern har tydligt lyft fram det enkla och tidlösa och med tanke på livslängden så är det klokt gjort.

  Som gardenfire är den spektakulär och som grill är den förstklassig. Rätt arbetshöjd, flera grillhöjder och lustfylld arbetsmiljö. Ni väljer själv om ni vill grilla med ved, grillkol eller briketter. När ni avslutar grillningen lägger ni på två vedklabbar och plötsligt har ni en gardenfire som sprider ljus, mys och värme mot middagsbordet.

  Cube kan köpas både med och utan fot. Ni kanske har ett befintligt möblemang som bättre passar med en integrerad gardenfire och grill.

  Cube är tillverkad i 5 mm cortenplåt vars unika egenskaper gör att rosten bildar en skyddande yta istället för skadlig rost. Det betyder att ni får en underhållsfri produkt som står ute året runt och bara blir vackrare för varje år.

  Cube har fyra grillhöjder så att ni enkelt kan värmeanpassa er matlagning. Köp gärna till ett extra grillgaller för att kunna grilla grönsakerna samtidigt som köttet.

  Cube är framtagen och tillverkad av en av Europas ledande tillverkare av braskaminer. Det märker man när man använder produkten - år efter år.

  Leveranstid 1-2 veckor.

  Läs mer
 2. Giza Eldskulptur - GardenFire
  9 950,00 kr

  Giza är en fantastisk eldskulptur som inte lämnar någon oberörd. Den är en grill och gardenfire som verkligen kan hävda sin plats tack vare sin form och storlek.

  Designern blev inspirerad av pyramiderna i Egypten vid formgivningen av Giza. Ni som är läskunniga i det arabiska skriftspråket ser att det står ”pyramid” på dess rygg.

  Som gardenfire är den spektakulär och som grill är den förstklassig. Rätt arbetshöjd, flera grillhöjder och lustfylld arbetsmiljö. Ni kanske vill grilla med grillkol eller briketter för att bättre kontrollera värmen och resultatet. När ni avslutar grillningen lägger ni på två vedklabbar och plötsligt har ni en gardenfire som sprider ljus, mys och värme mot middagsbordet.

  Giza är tillverkad i 5 mm cortenplåt vars unika egenskaper gör att rosten bildar en skyddande yta istället för skadlig rost. Det betyder att ni får en underhållsfri produkt som står ute året runt och bara blir vackrare för varje år.

  Med fem grillhöjder att ni enkelt kan värmeanpassa er matlagning. Köp gärna till ett extra grillgaller för att kunna grilla grönsakerna samtidigt som köttet.

  Giza är framtagen och tillverkad av en av Europas ledande tillverkare av braskaminer. Det märker man när man använder produkten - år efter år.

  Läs mer
 3. Tipi Terassvärmare - GardenFire
  4 995,00 kr

  En levande eld är mycket mer än en värmekälla. I och med att Tipi står ute året runt så grillar man korv i den efter skidåkningen på vintern. Tänder en värmande eld när man krattar löven i september. Men framför allt är det på sensommaren när kvällarna blir mörka som Tipi blir magisk. Då vill man inte gå in utan stannar kvar och drömmer sig bort vid de fladdrande lågorna och sköna värmen som bara en öppen eld kan ge.

  Tipi är tillverkad av cortenstål som är ett optimalt material för eldning utomhus. Designen är både funktionell och vacker. Cortenstålet är 3 millimeter och ger en mycket lång livslängd.

  Vikt 50 kg. 1 475 mm hög med en triangulär bas med måtten 678, 749 och 774 mm. Levereras omonterad, men är mycket enkel att sätta ihop. Tidsåtgång ca en kvart.

  Läs mer
 4. Tipi, Grillinsats - GardenFire
  795,00 kr

  Grillinsatsen placeras in i eldstaden när ni vill grilla. Den har tre grillhöjder och när ni inte använder grillen kan den förvaras under eldskålen på Tipin. Endast handtagen sticker då ut. Grillinsatsen är tillverkad i stål som sedan förnicklats och kromats för bästa hållbarhet och för att matrester inte ska fastna.

  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

4 artiklar