Skafferi

Skafferi

I Flora Linneas skafferi kan du hitta pesto, senap, olivolja, teer, marmelader och godis av högsta kvallité.

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 15

Sida:
 1. 1
 2. 2
 1. Edradour Single malt Whisky Fudge

  Edradour Single Malt Wisky Fudge 300g

  Destilleriet Edradour gör endast 12 tunnor whisky per vecka så det är förvånande att de får något över för att tillverka fudge. Men vi uppskattar att de unnar oss dessa droppar för det blir en underbar fudge av denna Whisky.

  Tillverkad av Gardiners i Skottland, ett sedan länge etablerad familjeägt företag, som specialiserat sig på ett brett spektrum av skotska traditionella konfektyrvaror. Gör en helt fantastisk whiskyfudge!

  Läs mer
 2. Gardiners Roses Fudge - Vanilj 200g

  Klassisk mjuk vaniljfudge (kola) i fin plåtburk med rosmotiv. Gardiner´s of Scotland är specialiserade på konfekt och är ett familjedrivet företag från Skottland sedan 1949.

  Vikt: 250g

  Läs mer
 3. Fikon marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Fikonmarmelad från välkänd fransk tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50kg frukt och rörsocker per kokning. Speciellt god till opastöriserade ostar.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 4. Jordgubb smultron marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Marmelad med jordgubb och smultron från en av Frankrikes mest välkända tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med cirka 50kg frukt och rörsocker per kokning. God speciellt till scones, till våfflor, på en bit rostat bröd och till ost.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 5. Kvittenmarmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Marmelad med kvitten från välkänd fransk tillverkare av högklassig marmelad. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med cirka 50kg frukt och rörsocker per kokning. Kvittenfrukt är likt ett äpple men smakar mer som apelsin och används ofta i marmelader. Speciellt gott till ost.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 6. Nypon marmelad från Andresy Confiture
 7. Rosenblad marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Rosenbladsmarmelad från Frankrikes mest välkända tillverkare av högklassig marmelad, Andrésy Confitures. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50kg frukt och rörsocker per kokning. God till ost, till en bit rostat bröd, på scones.

  Vikt: 270g

  Läs mer
 8. Svarta körsbär marmelad från Andresy Confiture
  65,00 kr

  Svarta körsbärsmarmelad från den franska välkända tillverkaren av högklassig marmelad Andrésy Confitures. Kokas på klassiskt vis i koppargrytor med ca 50 kg frukt och rörsocker per kokning. God till ost eller på en bit rostat bröd.

  Vikt: 270g

  Läs mer

Rutnät Lista

Minskande ordning

1-8 of 15

Sida:
 1. 1
 2. 2